ЗНАЙОМСТВО ІЗ СУЧАСНИМ ВИРОБНИЦТВОМ

Нещодавно студенти груп  Ф41 і Ф32  разом із викладачем ВСП Хорольський АФК ПДАУ Петрашем  В.М. відвідали ПрАТ «Хорольський механічний завод».

Підприємство займається виробництвом машин для очищення зерна, приготування комбікорму,  борошномельного і круп’яного виробництва, транспортного і аспіраційного  обладнання.

Завдяки широкому асортименту якісної продукції, завод налагодив партнерські відносини з багатьма країнами. Про це свідчить велика географія поставок продукції.

Здобувачі  освіти з великою зацікавленістю і захопленням слухали розповідь Заслуженого працівника машинобудівної промисловості України, директора підприємства Міщенка Михайла Івановича який ознайомив студентів з історією підприємства та особливостями організації роботи заводу.

Незабутні враження у студентів залишилися від екскурсії по цехах і виробничих підрозділах, яку провів інженер конструктор підприємства Третяк Володимир Володимирович.

Висловлюємо щиру вдячність керівнику ПрАТ «Хорольський механічний завод» Міщенку Михайлу Івановичу за організацію екскурсії, цікаву інформацію та приємні хвилини спілкування.