ЯКІСНЕ НАВЧАННЯ – КЛЮЧ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

У ВСП Хорольський АФК ПДАУ педагогічні працівники постійно працюють над забезпеченням якісного навчання здобувачів освіти, впроваджуючи в освітній процес сучасні технології навчання, використовуючи різні види і форми навчальних занять.

01 травня 2024 року, у рамках декади методичної циклової комісії механізації виробничих процесів, викладачі спеціальних дисциплін Похил С.В. та Петровський В.Г. зі студентами групи М31 провели бінарне заняття «Технологія збирання зернових та зернобобових культур, параметри якості роботи зернозбирального комбайна» з дисципліни «Сільськогосподарські машини» у поєднанні з навчальною практикою «Машиновикористання в землеробстві».

Викладачі на високому професійному рівні розкрили технологію та організацію робіт при виробництві зернових та зернобобових культур, ознайомили здобувачів освіти з технологічним процесом зернозбирального комбайна, способами збирання, агротехнічними вимогами, підготовкою поля до збирання.

У ході заняття студенти мали змогу з допомогою симулятора керувати роботою комбайна, що сприяє розвитку професійних здібностей.

Постійна взаємодія викладачів і студентів  дає свої позитивні результати для підвищення рівня якості освіти.

Бажаємо студентам успіхів в оволодінні професійними знаннями!