ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ GLOBAL MONEY WEEK 2024!

З 18 по 24 березня 2024 року в Україні відзначався Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2024). Цього року до заходів під час міжнародної кампанії з підвищення фінансової обізнаності молоді Global Money Week 2024 долучилося 149 закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти практично з усієї України.

Відокремлений структурний підрозділ «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» ввійшов до п’ятірки найактивніших закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, демонструючи високий рівень фінансової грамотності серед молоді та педагогів.  Коледж нагороджений дипломом та кубком переможця, а ще – сертифікатом на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності на суму 7 тисяч гривень.

Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося такими критеріями: кількість проведених заходів, їх види та кількість учасників, взаємодія з партнерами та інформування.

Вдячність викладачам і студентам за активність, оригінальність, винахідливість, творчий підхід під час участі в заходах! Дякуємо організаторам конкурсу, що змогли створити свято фінансової грамотності навіть у складних умовах сьогодення!