ПІДСУМКИ ВСЕСВІТНЬОГО ТИЖНЯ ГРОШЕЙ (GLOBAL MONEY WEEK) 2023 РОКУ

Підготовка звіту про проведення Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) 2023 р. дала змогу ще раз пригадати усі заходи і враження від їх проведення. Протягом двох тижнів у Відокремленому структурному підрозділі «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» командою викладачів методичної циклової комісії економічних дисциплін у складі – Бровко Л.В., Стеценко О.О., Глюзіцької В.М., Науменко Л.О., Похилько В.І. та Тарасенко Т.Д.   було організовано і проведено низку заходів, спрямованих на підвищення рівня фінансової грамотності студентської молоді.

Під керівництвом викладачів циклової комісії проведено інтелектуальні ігри, навчально-пізнавальні заходи, екскурсії, лекції та інші корисні заняття. Студенти мали змогу ознайомитися з навчально-просвітницькими матеріалами з фінансової грамотності, переглянути відео та долучитися до вебінарів і опитування, які проводили фахівці Національного банку України. А ще –  брали участь у конкурсах.

У процесі проведення заходів, в рамках Global Money Week, активну участь брали студенти груп ОЕ11, О21, Е21, Е12, О22, О31, Е31 та Ф41 і Ф32. Сподіваємося, що зазначені заходи для них  були цікавими, креативними і легкими в опануванні основ фінансової грамотності.