ПІДСУМКИ ДЕКАДИ МЦК ЗАГАЛЬНОТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

З 13 по 24 березня  2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Хорольський агропромисловий фаховий коледж  Полтавського державного аграрного університету» проходила декада методичної циклової комісії загальнотехнічних дисциплін. У цей період  на сайті коледжу було розміщено презентацію МЦК та добірку інформаційно – пізнавальних матеріалів, пов´язаних із загальнотехнічними дисциплінами. В читальному залі бібліотеки протягом декади експонувалися тематична виставка літератури із загальнотехнічних дисциплін та виставка технічних рисунків, виконаних студентами коледжу.

Проведені олімпіади з основ нарисної геометрії та інженерної графіки, з технічної механіки та з ВСТВ, у яких взяли участь представники усіх груп, що вивчають ці дисципліни, конкурси презентацій під девізами: «Технічна механіка в моєму житті» та «Перспективні види зварювання». Презентацію Олександра Рубана (група М24), в якій розкрито зв´язок між технічною механікою та повсякденним життям фермерського господарства, розміщено на сайті коледжу.

У фойє коледжу на телеекрані систематично демонструвались тематичні відеоролики. На сайті коледжу оперативно розміщувалась інформація про проведені заходи та про переможців олімпіад та конкурсів.

У групі М14 дистанційно проведений навчально-пізнавальний захід з основ теплотехніки та гідравліки «Цікаві задачі».

Проведено  екскурсію на Хорольський механічний завод для груп М21, М22 та М23, та для студентів інших груп, які проявляють підвищену зацікавленість вивченням загальнотехнічних дисциплін.

Відбувся також відкритий навчально-пізнавальний захід «Знавці механіки» в поєднанні очної та дистанційної форм.

Дякуємо усім студентам, які взяли участь у підготовці та проведенні заходів декади, ще раз вітаємо переможців конкурсних заходів та бажаємо нових творчих успіхів і досягнень!