ЖІНКИ З ЖОВТО-БЛАКИТНИМ СЕРЦЕМ

27 лютого 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» відбулася відкрита година спілкування «Жінки з жовто-блакитним серцем», яку підготувала викладач англійської мови, куратор Комарова Л.В. разом зі студентами груп ОЕ21, Е12.

Про жінок завжди говорити приємно, адже вони – краща половина людства: вродливі, кмітливі, ніжні та тендітні. А коли прийшло лихо на нашу землю, то ніжні та тендітні не сховалися за спини сильних чоловіків, а стали поряд з ними і зараз мужньо захищають рідну Україну.

Здобувачі освіти дізналися про українських жінок-захисниць, їх життя до війни. Вони також мали змогу подивитися відео про те, як колишні вчителі,  балерини, бізнесвумен, а нині кулеметниці, снайперки,  госпітальєрки  воюють на передовій і наближають нашу перемогу.

Українські жінки абсолютно фантастичні. Де б вони не були, вони, попри всі труднощі та виклики, працюють, допомагають і захищають. І ми обов’язково переможемо!

Доземний уклін і вічна шана героїчним донькам України! Дякуємо і пам’ятаємо усіх Героїв, що віддали своє життя за Україну!