ЕКСКУРСІЯ ДО ПРИВАТБАНКУ

20 березня 2024 року,  в рамках проведення Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) та декади МЦК економічних дисциплін, викладачем Похилько В.І. проведена екскурсія до Хорольського відділення АТ КБ «Приватбанк» для студентів груп Е31 та Е22 спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Здобувачі освіти     ознайомились із економічними, соціальними та правовими умовами для здійснення банківської діяльності, основними вимогами до сучасних інформаційних систем і технологій,  сучасними банківськими продуктами та послугами;  дізнались про види шахрайства з платіжними картками, правила безпеки безготівкових та онлайн-платежів, основні засоби захисту електронних документів і електронних платежів. Фахівці банківської установи поділились практичним досвідом щодо  ризиків можливого платіжного шахрайства та способами захисту свої персональних даних в Інтернеті.

Від екскурсії студенти отримали приємні враження та багато корисної інформації, яка знадобиться їм для прийняття розумних та зважених фінансових рішень.

Висловлюємо щиру подяку персоналу банку за проведену екскурсію та змістовну розповідь, бажаємо їм подальшого розвитку на фінансовому ринку вільної України!

#ГраНавчанняДобробут

#GMWUkraine2024