ІНТЛЕКТУАЛЬНА ГРА-КОНКУРС «ЕКОНОМІСТ РОКУ – 2024»

24 квітня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» викладачами економічних дисциплін Стеценко О.О. та Бровко Л.В. проведено інтелектуальну гру-конкурс «Економіст року – 2024», в якій взяли участь  студенти груп Е31, Е22, ЕП13 спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ОПП «Економіка підприємства». Суть гри – пройти якомога більше турів, де кожен учасник повинен виконати  найбільше завдань з економічних дисциплін та розкрити свої інтелектуальні здібності.

Гра передбачала 9 конкурсів, під час яких кількість учасників поступово зменшувалася. У боротьбу за звання «Економіст року – 2024» вступили десять учасників: Богдан Сердюк, Анастасія Остапенко, Анна Линник, Анастасія Хлистун, Світлана Гулак, Ірина Шатковська, Аліна Ткаченко, Вікторія Купенко, Ірина Дударєва та Антон Мисак. А за точністю та об’єктивністю всього процесу спостерігало та оцінювало знання учасників  журі.

Конкурсанти давали відповіді на запитання, розв’язували ребуси та кросворди, знаходили економічні відповідності, розраховували задачі та визначали економічні показники, а також пригадали економічні терміни. Усі завдання конкурсу були розраховані на поглиблене закріплення отриманих знань з економічних дисциплін.

І очікувану перемогу здобула студентка групи Е31 Анастасія Хлистун, яка отримала цінний приз – кубок переможця і звання «Економіст року – 2024». Усі вище згадані студенти були нагороджені подяками.

Бажаємо студентам творчої наснаги, удачі в рішенні задач будь-якої складності, успіхів у реалізації найсміливіших рішень.