АГЕНТИ ЗМІН ТА ПРОВАЙДЕРИ СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ

01 листопада 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» відбувся одноденний тренінг від команди Майстерні розвитку органів студентського самоврядування (ОСС) «aGAIN» 2023. Дану ініціативу організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні у межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Основна мета Майстерні пов’язана з розвитком спроможностей молодих людей ставати агентами змін та провайдерами соціальної згуртованості в громадах та сприянням їх активної залученості до процесів відновлення на рівні закладу освіти та громади.

Для студентів, які були учасниками тренінгу, день промайнув швидко та насичено. Вони отримали безліч позитивних емоцій, нові знання та досвід у створенні проєктів.

Майстерню розвитку органів студентського самоврядування “aGAIN” організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNDP_Ukraine

#youth

#recovery

#Майстерня_aGAIN