ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ У СТУДЕНТСЬКИХ ГУРТОЖИТКАХ

13-14 вересня 2023 року в студентських гуртожитках Відокремленого структурного підрозділу «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» відбулися загальні збори здобувачів освіти, які там проживають. На зборах були присутні директор коледжу Чишко Микола Миколайович, заступник директора з виховної роботи Логвіненко Віталіна Вікторівна, вихователі Філоненко Марина Петрівна та Погрібна Ірина Вікторівна, коменданти Ткаченко Тетяна Іванівна і Борисенко Галина Василівна, голова ради студентського самоврядування Купенко Вікторія.

Вихователі та коменданти ознайомили студентів з Положенням про внутрішній розпорядок та проживання у гуртожитку, звернули особливу увагу на дотримання правил техніки безпеки.

Голова ради студентського самоврядування Купенко Вікторія розповіла про студентське самоврядування в коледжі, заходи, які організовує РСС та організацію студентського дозвілля. Також обговорили кандидатури та вибрали актив ради студентського самоврядування гуртожитків.

Заступник директора з виховної роботи Логвіненко В.В. зазначила, що активна життєва позиція, творчий підхід у поєднанні з прагненням змінити все на краще об’єднує і надихає учасників студентського самоврядування.

Студенти мали змогу поспілкуватися з директором коледжу Чишком Миколою Миколайовичем, отримати відповіді на запитання, які їх хвилюють, висловити свої побажання щодо урізноманітнення форм організації дозвілля в гуртожитку.

Дякуємо захисникам України, що боронять наше право жити й навчатися у вільній країні.

Перемоги й миру нам усім!