ПЕРШІ ПРОФЕСІЙНІ РЕЗУЛЬТАТИ СТУДЕНТІВ ІІІ КУРСУ

  У рамках декади електротехнічних дисциплін викладачем ВСП «Хорольський агропромисловий фаховий коледж ПДАУ» Кривошапкою Е.А.  для студентів ІІІ курсу було проведено практичні змагання «Найкращий електротехнік»  з дисципліни «Електричні машини і апарати». У професійному конкурсі брали участь студенти груп А31 і АП13.

   Члени журі привітали учасників, пояснили умови конкурсів, критерії оцінювання завдань та побажали успіхів.

    Учасники – студенти групи А31 і АП13: Куць Віктор, Пономаренко Віктор, Куриленко Владислав, Цівина Богдан, Богомаз Богдан і Жигіль Данило, які мають високі результати за підсумками практики.

    Змагання проводились у два етапи.

   На першому етапі треба було визначити початки і кінці трифазного асинхронного двигуна і під’єднати його до мережі, підключення двигуна постійного струму до мережі і зміни його напряму обертання та підключенні трифазного асинхронного двигуна в однофазному режимі.

    На другому етапі три студенти змагалися у знанні законів електротехніки, які лежать в основі принципу дії електричних машин.

   При проведенні змагань враховувалось правильність складання схеми, дотримання правил техніки безпеки і швидкість виконання завдання.

    За результатами конкурсу перше місце зайняв студент групи АП13 Жигіль Данило.

    Вітаємо переможця та всіх учасників з першими професійними досягненнями!